Nje pije e mire duhet te shijohet gjithmone e ftohte… nese i shtoni dhe akull behet perfekte.

AKULL I PLOTE
Modeli ECP

AKULL I SHESHTE
Modeli EFM

AKULL GISHT
Modeli ECF

AKULL COPE
Modeli ES

FLOKE AKULLI
Modeli EN

Ne ju ofrojme nje game te gjere te produktoreve te akullit duke nisur nga dimesioni me | vogel 22kg e duke vazhduar deri ne 300kg. Ne komunikim te vazhdueshem me klientet tane per nevojat e tyre, kemi gjendje ne magazine modelet me te perdorura me sprucator dhe me lopata, me ftohje me uje ose me ajer. Modeli me sprucator e disponojme ne kapacitetet 22kg/24h; 29kg/24h; 35kg/24h dhe 45kg/24h. Modelin me lopata e disponojme ne kapacitetet 25kg/24h; 35kg/24h si dhe 50kg/24h, nese ju mendoni qe ju duhet nje kapacitet tjeter qe ne nuk e kemi stok, ne mund ta shtojme edhe ate. Ekip | specializuar servisi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 6 muaqj garanci.