Tenda automatike me motorr per te bere ambjentin tuaj te jashtem PERFEKT ne 4 stine…

Per cdo ambjent te iashtem si: pishina, veranda shtepie, lokale, bare, ristorante, hotele, resorte, shtepi pushimi etj. Ne kemi sjelle me te miren e me te mirave. Ekip i specializuar montimi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 5 vite garanci.

Modelet me mbeshtetje

Gjeresi: 900 cm
Hapje: 1000 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 750 cm
Aksi i shines: 400 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 1000 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 750 cm
Aksi i shines: 400 cm

Modelet me varje ose me kllapa

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 600 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 600 cm
Aksi i shines: 400 cm

Gjeresi: 450 cm
Hapje: 400 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 400 cm
Hapje: 400 cm
Aksi i shines: 400 cm

Modelet me varje binjake

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 1200 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 1200 cm
Aksi i shines: 400 cm

Modelet me kllapa binjake

Gjeresi: 450 cm
Hapje: 800 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 400 cm
Hapje: 800 cm
Aksi i shines: 400 cm

Modelet me mbeshtetje binjake

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 2000 cm
Aksi i shines: 450 cm

Gjeresi: 1300 cm
Hapje: 1500 cm
Aksi i shines: 400 cm