Nje pije e mire shijohet gjithmone e ftohte…

Frigoriferat jane investimi promocional me jetegjate. Jetegjatesia mesatare e nje frigoriferi eshte 8-10 vjete. Pra me nje kosto minimale ju krijoni nje reklame 10 vjecare per produktin tuaj. Ne ju ofrojme nje game te gjere zgjedhjesh dhe me e rendesishmja eshte ge cdo product eshte gjendje ne magazine gjate gjithe vitit pa patur nevoje te prisni. Modeli Standart Tek ka kapacitet mbajetes 400 kanace 0,33L ndersa modeli dopio +900 cope te tilla. Ekip i specializuar servisi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 6 muaj garanci.

Modeli USS 374 DTKLE
Volumi 345/372 litra
Shishe 330 ml 471 cope
Shishe 500 ml 238 cope
Konsumi 5,2 kW/24h
Dimensioni 60x64x200
Modeli USS 374 DTK
Volumi 345/372 litra
Shishe 330 ml 471 cope
Shishe 500 ml 238 cope
Konsumi 4,8 kW/24h
Dimensioni 60x64x184
Modeli USS 175 DTKL
Volumi 171/145 litra
Shishe 330 ml 235 cope
Shishe 500 ml 119 cope
Konsumi 3,2 kW/24h
Dimensioni 44x46x200
Modeli USS 748 D2KL
Volumi 690/744 litra
Shishe 330 ml 399×2 cope
Shishe 500 ml 259×2 cope
Konsumi 9,8 kW/24h
Dimensioni 119x64x200
Modeli USS 1000 DSCL
Volumi 524/771 litra
Shishe 330 ml 910 cope
Shishe 500 ml 546 cope
Konsumi 8,7 kW/24h
Dimensioni 100x74x200